karin floralevormgeving logo

Even voorstellen...

Mijn naam is Karin van Schadewijk. Geboren in 1976. Ik woon samen met mijn man en dochter in Hernen, een klein dorpje in het mooie Maas & Waal.

Mijn interesse in bloemen en planten, zowel binnen als buiten, is bijzonder groot! Door mijn specialisatieopleiding ben ik op een andere manier naar bloemen en planten gaan kijken. Het plaatje moet kloppen. Het geeft mij veel voldoening om dit voor andere mensen in te vullen! Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest bij diverse bloemenzaken. In januari 2012 ben ik gestart met “Karin florale vormgeving.” Florale vormgeving houdt in, dat ik met meer dan alleen bloemen werk: natuurlijke materialen worden vormgegeven tot een arrangement.

Ik werk aan huis, vanuit mijn atelier op bestelling. Het grote voordeel hiervan is, dat ik gericht kan inkopen op de veiling en dat ‘vers’ ook echt ‘vers’ is! Daarnaast ben ik niet gebonden aan openingstijden. Ik kan altijd tijd vrij maken om bij de klant langs te gaan. Ik heb gemerkt dat mensen, met name voor rouwbloemwerk, dit als zeer prettig ervaren.

U kunt bij mij terecht voor alles wat met bloemen te maken heeft. Neem een kijkje op deze website voor de nodige informatie.

Diploma:

  • Gespecialiseerd beroepsbeoefenaar bloembinden, Vught 2000
  • Zelfstandig beroepsbeoefenaar bloembinden, Nijmegen 1998