karin floralevormgeving logo

Workshops

Ik organiseer met enige regelmaat workshops bloemschikken. Gezellig met een groep van minimaal 6 personen lekker creatief bezig zijn. Aan de hand van een voorbeeld bloemstuk en de nodige uitleg gaat u zelf aan de slag. We werken tijdens de workshop met zowel plantaardige als niet plantaardige materialen. Zowel alle materialen als een hapje en een drankje (evt. een wijntje) zijn bij de prijs inbegrepen. Kortom, u hoeft zelf niets mee te nemen!

Na afloop gaat u zeker met iets moois naar huis!

U kunt zich individueel of samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s aanmelden. Een personeelsuitje behoort ook tot de mogelijkheden. En als u graag met een eigen groep wilt komen, dan kunnen we ook een datum in overleg kiezen.

Voor de workshops worden bepaalde data gepland. Veelal starten we ‘s avonds vanaf 20.00 uur, maar in de ochtend of middag is ook mogelijk.
De workshop duurt zo’n 2 tot 2,5 uur en worden gehouden in mijn atelier in Hernen.

 

Kinderworkshops

Een leuke middag voor een kinderfeestje? Kom gezellig bloemschikken!

Voorafgaand bespreken we uw wensen: wat gaan we maken? Wordt het een echt bloemstukje met verse bloemetjes of gaat de keuze uit naar bijvoorbeeld een bloementaartje. Ook kunt u kiezen voor het werken met zijdebloemetjes en kraaltje/draadjes enz. zodat het bloemkunstwerkje een langere houdbaarheid heeft.

De kinderworkshop duurt zo’n twee uurtjes.
En kan zowel in ochtend als middag gepland worden. Tijd in overleg.
De groepsgrootte is minimaal 6 kinderen. Voor wat lekkers en een drankje wordt gezorgd!

kinderworkshops3

 

Een workshop bloemschikken op locatie behoort tot de mogelijkheid.
Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.